123apotek.no
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: kr0,00

Frakt

 

Vi tilbyr fri frakt ved kjøp av varer med verdi over kr 199. Det er også fri frakt ved bestilling av reseptvarer.

Ved bestilling av reseptvarer / reseptbelagte legemidler benyttes fraktmetoden "Hent i butikk" grunnet krav om legitimasjon og signatur ved utlevering. Disse pakkene sendes som "helthjem hent i butikk".

Leveringstid

Normal leveringstid er 1-3 virkedager fra vi har mottatt betaling på ordren. Ved stor pågang kan det ta opptil 7 virkedager.

Vårt leveringsområde er hele Norge utenom Svalbard, Jan Mayen eller Bjørnøya.

 

1. Forsendelser med Bring

Bring - Pakke i posten

Pakkene leveres som sporbart brev til din postkasse.

Du vil få varsel i forkant om at pakken er på vei. Hvis pakken ikke får plass i postkassen mottar kunden en SMS eller epost fra oss, med melding om at pakken kan hentes på postkontoret eller Post i Butikk. Vi sender en påminnelse om henting av pakken etter 3 og 11 dager. Er pakken fortsatt ikke hentet etter 14 dager blir den returnert til bedriften din.

Sendes ikke til Postens sone 3. Postnummer 8000-9999

Maksvekt på 2 kg

  • I perioden 1 oktober til 30 april anbefales leveringsmetoden "Hent i butikk" pga fare for frost.
  • Dersom det ikke er dekning på oppgitte adresse vil pakken konverteres til "Hent i butikk".

Bring - Klimanøytral Servicepakke

Med nærmere 1500 hentesteder er utleveringsstendene til Bring aldri langt unna, og våre landpostbud kan levere på døren – uten ekstra kostnad. Pakkene sendes med sporing og mottaker varsles på sms og/eller e-post

Maksvekt: 35 kg per kolli

Du kan spore dine pakker med bring her.

 

2. Forsendelser med helthjem

helthjem – pakke leveres i din postkasse eller på din dør

Levering helthjem i postkasse eller på dørmatte leveres av distribusjonsselskapene i helthjem nettverket, som har sitt utspring i avisdistribusjon. Utleveringen skjer på natt mandag til lørdag i hele Norge, og også på søndager i Stor-Oslo. Pakken leveres på det stedet hvor mottakeren mottar eller ville mottatt avisen; i postkassen, på dørmatten eller i felles utleveringskasse. En helthjem pakke spores gjennom hele verdikjeden, leveringen i postkassen/på dørmatten kvitteres av budet og kunden varsles via SMS og/eller mail.

 

Helthjem sendingene har en dekningsgrad på ca. 85 % av Norge. Dekningen påvirkes av rettskrivning og kvaliteten på adressen sluttkunden har oppgitt, samt andel leveranser til postboks og forretningsadresser (hvor helthjem pakker ikke kan leveres på tidspunktet for avtaleinngåelsen). Der hvor helthjem ikke har dekning kan pakken leveres ut som en hentepakke via nettverk av.

 

Er budet til helthjem usikker på kundens adresse og/eller det er risiko knyttet til leveringen skal ikke pakken leveres ut. Hvis det er manglende adresse, så vil helthjem forsøke å kontakte kunde for å komplettere/verifisere adressen, og forsøke et nytt leveringsforsøk. Dersom det etter 2. leveringsforsøk ikke lykkes å levere i postkasse/på dørmatte, blir sendingen forsøkt omgjort til hent i butikk via et utleveringssted.

 

Maks vekt er 5 kg og maks størrelse for esker og poser er 35 cm lang, 25 cm bred og 12 cm dyp.

 

Sporing:

https://helthjem.no/sporing

 

helthjem – hent i butikk levering og retur

Hent i butikk pakker tilbys via et nettverket av ca. 1500 butikker som har 100% dekning i Norge. Produktet har sporing gjennom hele verdikjeden og kunden signerer når pakken hentes på hentestedet. Det sendes en melding per SMS, mail eller eventuelt brev til kunde ved ankomst utleveringssted om dette er avtalt. Ved melding med SMS skal nummeret skrives som et innlands mobilnummer, ikke med landprefix (f eks. +47 eller 0047). 1. varsling til forbruker når pakken ankommer utleveringssted, 2. varsling hvis pakken ikke er hentet innen 7 dager.

 

Sporing:

https://helthjem.no/sporing

 

Vi forbeholder oss retten til å endre fraktalternativ dersom volumet eller vekten på forsendelsen blir for stor i forhold til rammene for valgte alternativ eller om det er manglende leveringsdekning for valgte transportmetode.  Dersom vi endrer forsendelsesmetode vil dette ikke medføre ekstrakostnad for deg som kunde.

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke